Bestelling en levering

Bestellen

Wij verzenden onze bestellingen altijd met pakketpost. De kosten hiervoor zijn in Nederland €3,50. U ontvangt een Track & Trace nummer waarmee u op de website van PostNL kunt bekijken waar uw pakket zich bevindt.

Pakket niet ontvangen

Indien u uw bestelling voor 17:00 uur afrondt, wordt deze direct dezelfde nog naar u verzonden, mits het product reeds is gelaserd. Uw gelaserde bestelling wordt doorgaans de volgende dag geleverd. Bestellingen naar België ontvangt u doorgaans binnen drie tot vijf werkdagen. Let op: in Nederland wordt er geen post geleverd op zondag en maandag en in België niet op zaterdag en zondag. Voor producten waarop uw eigen ontwerp wordt gelaserd rekenen wij 1 a 2 dagen extra levertijd.

Helaas komt het wel eens voor dat een pakketje vertraagd is. Wij gaan er vanuit dat het pakketje alsnog bij u wordt afgeleverd al dan niet met vertraging. Wij willen u daarom vragen om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarin uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België willen wij u vragen om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

Is uw bestelling na de afgewachte bezorgdagen nog niet bezorgd? Dan vragen wij u vriendelijk om ons een mail te sturen met de volgende gegevens:

  • Uw ordernummer
  • Uw verzendadres (het adres kunt u controleren aan de hand van uw factuur, uw orderbevestiging of in uw account)
  • Een korte toelichting van het probleem

Pakket is naar het verkeerde adres gestuurd

Bent u er achter gekomen dat het pakket naar een verkeerd adres is verstuurd? Dan vragen wij u vriendelijk om het pakket op te halen bij het opgegeven adres. Indien het adres niet bestaat dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen via info@laserbrothers.eu.