Kwaliteits gietwerk in diverse legeringen.

Wanneer een ontwerp via onze 3D printers een tastbaar wasmodel zijn geworden, gieten wij de wasmodellen in de legering naar keuze. Wij legeren onze eigen materiaal met vaste bijzet formules. Het voordeel is, dat ook na langere tijd een nieuw sieraad dezelfde kleur heeft dan de eerder gegoten items. Ook kunnen wij op deze manier voordeliger werken, door precies de benodigde hoeveelheid materiaal aan te maken wat nodig is.

Wat gieten wij?

Wij gieten alle modellen die wij uit onze 3D printers verkrijgen. Maximaal 200 gram per item en maximaal 100x70x70mm in formaat.

Welke legeringen?

Goud:

14K warm geel, 14K wit (geen Pd), 14K warm rose

18K warm geel, 18K wit (geen Pd), 14K warm rose

Zilver 930 Oxide-arm ( vergelijkbaar met Argentium)

Platina 950

 

Wat gieten wij niet?

Diaro heeft zich al jaren geleden toegelegd op het produceren van enkele stuks of kleine series. Ons proces gaat via 3D printen. Wij gieten dan ook hoofdzakelijk de modellen die uit onze 3D printers komen. Wasmodellen van klanten en modellen uit rubber/silicone matrijzen, gieten wij in principe niet. Natuurlijk staat Diaro voor “ontzorgen” en dat betekend dat wij met enkele vooraanstaande gieterijen samenwerken die voor ons deze wasmodellen graag gieten. Zo loopt alles toch via Diaro en komen er voor u geen extra kosten bij. 

 

Neem contact op